maandag 26 april 2010

26 april 2010: Laatste week

We zijn ondertussen al begonnen aan de laatste week van onze stage hier in Suriname. Ik vond het een super gezellige tijd. Heb heel veel aangename ervaringen mogen meemaken. En ik zou het zeker overdoen, moest ik de kans terug krijgen!
Bedankt ma en pa voor de kans die ik gekregen heb om deze stage te mogen voltooien.

Tot ZONDAG
Liefs Evelien x

24 april 2010; Overstroming

We waren bij het zwembad bij ons in de wijk, toen er opeens een stortbui uit de lucht kwam gevallen. We moesten te voet naar huis (wat trouwens helemaal niet zo ver was). En zo zag onze straat er dus uit! Het was lichtjes gevaarlijk om er door te wandelen want je kon niet zien wat er onder je voeten zat, maar het was wel een leuke ervaring om mee te maken!!!

15 tot 17 april; Brownsberg MIJN VERJAARDAG

Mijn verjaardagsboeket! Gekregen van Rocky, de gekke uitbater van het cafeetje op Brownsberg. Uiteraard bestond het boeket uit allemaal wilde bloemen uit het bos geplukt!!!

Ik en Tinne met Rocky (Rood t-shirt) en de bestuurder van ons busje (met gestreept t-shirt). Wij waren op dat moment aan een Surinaams kaartspel aan het spelen. Het gelijkt heel hard op 'rikken' van bij ons!Natuurlijk heb ik en Tinne steeds gewonnen!!!

Zeer toepasselijk; Junglespeed spelen in de JUNGLE...

Op 15 april hebben we een wandeling gemaakt op Brownsberg. Eerst zijn we naar de Leoval gaan zien en daarna heb ik deze foto laten nemen bij de Ireneval. Echt heel mooi om te zien!

Ik heb erg genoten van mijn verjaardagsfeestje op Brownsberg. We kregen lekker eten. Blijkbaar kennen de Surinamers hier ook amaretto waardoor ik tegen de avond goed aangeschoten was. Om 12 u heb ik mijn kaartjes en kadootjes mogen open maken en ik werd super emotioneel toen ik de kaartjes van het thuisfront las. Alles staat natuurlijk op film zodat jullie er binnenkort thuis van kunnen genieten!

Dankuwel voor iedereen die aan mijn verjaardag gedacht heeft. Het was er eentje om nooit te vergeten!

woensdag 14 april 2010

10 tot 12 april: Galibi

 
Ik en Inge bij de reuzeschildpad!!! Het was echt super geweldig! Katrien heeft een luiaard vast in de Zoo bij Galibi.

5 tot 7 april: Raleighvallen

Ik, Inge en Tinne bij Raleighvallen.
Mijn grote zus, Katrien.
Boven op de Voltzberg. Na een wandeling van 7,5 kilometer door het oerwoud.

Ik en ons Katrien met op de achterzijde de Moedervallen.